.se domäner för 19 kr på Loopia

Just efter City Network avslutat sin kampajn på billiga .nu domäner är det dags för Loopia att lansera en rea på .se domäner. Är du ute efter en .se domän är det läge att passa på, de kostar bara 19 kronor på Loopia.se till och med julafton.

Ofta gäller reapriser av detta slag på domäner i samband med köp av webbhotell, men i detta fall kan du välja att endast registrera en domän – no strings attached. Skulle du beställa ett webbhotell samtidigt dock bjuder Loopia på en .se domän (en andra domän då alltså vad jag kan förstå).

Klicka dig vidare till Loopia.se

Om någon tyckte detta inlägget liknade reklam så nämn det gärna i en kommentar. Förhoppningsvis kan detta vara bra information för någon. Sedan att jag inte tipsar varje gång det är rea på domäner är inte för att jag promotar vissa webbhotell utan helt enkelt för att jag har bättre koll på dem jag själv är kund hos.

Relaterat

Tags: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>