.se domäner för 9 kr på Loopia

25 juni 2018 | Blogg

Regnbågskampanj hos domänleverantören Loopia: .se domäner 9 kr

Loopia gör detta som en stöttning av priderörelsen. Du kan registrerar en .se-domän för bara 9 kronor. Även priser på webbhotellspaket är sänkta från 89 kr till 72 kr.

Klicka dig vidare till Loopia.se

 

Ofta gäller reapriser av detta slag på domäner i samband med köp av webbhotell, men i detta fall kan du välja att endast registrera en domän – no strings attached. Skulle du beställa ett webbhotell samtidigt dock bjuder Loopia på en .se domän (en andra domän då alltså vad jag kan förstå).

Rea på .ONLINE, .SITE och .TECH
Loopia kör också nedsatt pris på toppdomänerna .ONLINE, .SITE och .TECH

.online - rea pris 39 kr (ordinarie pris 379 kr)
.tech - rea pris 39 kr (ordinarie pris 299 kr)
.site - rea pris 29 kr (ordinarie pris 329 kr)


Att tänka på vid köp av domäner för rea-priser är att det naturligtvis bara gäller första året. När domänen sedan eventuelt ska förlängas en ny årsperiod gäller ordinarie pris.

Om någon tyckte detta inlägget liknade reklam så nämn det gärna i en kommentar. Förhoppningsvis kan detta vara bra information för någon. Sedan att jag inte tipsar varje gång det är rea på domäner är inte för att jag promotar vissa webbhotell utan helt enkelt för att jag har bättre koll på dem jag själv är kund hos.Äldre kampanjer:

Just efter City Network avslutat sin kampajn på billiga .nu domäner är det dags för Loopia att lansera en rea på .se domäner. Är du ute efter en .se domän är det läge att passa på, de kostar bara 19 kronor på Loopia.se till och med julafton.

Relaterat