Sekreterare sökes!

Trodde det var ute med en av mina älskningar (läs: domäner), då jag i samband med byte av webbhotell missat att göra en överflyttning av domänen.

När jag kikade på Google Analytics för att se den senaste statistiken märkte jag att en av mina sidors kurvor hade råkat ut för ett fritt fall och hade bytt skepnad till slamkrypare. Jag öppnade en ny flik i webbläsaren och knappade in slamkryparens adress och såg då en parkerad domän.

Nu har du verkligen ställt till det din klant, tänkte jag något förskräckt – sidan i fråga är väl ingen guldkalv, men det skulle ändå innebära ett visst bortfall av inkomst. Tog nog i lite med ”älsklingar”, men det är rätt taskigt att bli av med en domän efter man har lagt ned mycket tid på innehåll, design med mera.

Det administrativa är inte min starka sida. Jag skulle behöva minst två sekreterare. Vad som börjar med att man gör en hemsida för att slå ihjäl lite tid slutar med att man blir en egen företagare. Jag är inte skapad för detta, jag behöver som sagt en sekreterare.

Sökes omgående: En kvinnlig sekreterare sökes i åldern 18-35 år (singelstatus är meriterande) som äntligen kan få ordning på mina snurriga förehavanden i cyberkosmos.

Allvarligt talat är det bara att tacka mitt gamla webbhotell Surftown som återförde domänen som för ett tag var ute på vift.

  • Inga relaterade artiklar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>