Support på högsta nivå – eller kanske inte…

När det gäller support finns det olika graderingar. Jag skulle vilja påstå att spelsajters support ofta befinner sig ganska långt ned på skalan.

De gör sitt bästa för att svara på frågor som rör poker till exempel, men det går inte alltid särskilt bra. Jag har upplevt supportpersonal som blandat ihop poker med black jack. Vid ett tillfälle fick jag försäkrat att just deras pokersajt var riktigt bra eftersom korträkning inte var tillåten. Det är sådant som känns tryggt för mig som spelare på en pokersajt. Alltid jobbigt att möta pokerspelare som räknar kort.

Idag fick jag syn på en bild på spelsajten Maria…

tjej med telefon

- Vad kan jag stå till tjänst med?

En till synes söt tjej alltså (åtminstone tycker jag det), men jag funderade på ett ögonblick om bilden relaterade till en kund eller personalen. Det senare förstås, men med tanke på den kompetens som brukar finnas hos supporten tyckte jag snarast att bilden passade väldigt väl in på supportpersonalen (för att inte bli missförstod, särskilt i tider då det ofta pratas om näthat, vill jag understryka att jag inte vet något om den kompetensnivå hos tjejen på bilden, fast det är ganska uppenbart att hon är framställd för att symbolisera en helt vanlig tjej och kanske inte en spelexpert).

Känner att jag pekar ut Maria, vilket är lite orättvist då jag inte har några erfarenheter av deras support. Vet heller inte hur bra supporten är överlag när det kommer till bingosajter, men skit samma jag kunde inte låta bli att ta med bilden då jag tyckte den var rätt lustig i sammanhanget.

Relaterat

Tags:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>