Webbsajter tar stryk i solen

23 april 2011 | Blogg

Påsken har inneburit sol i landet och som en reaktion därpå ser jag att kurvorna pekar neråt vad gäller besökare på mina webbsajter.

 

Sommaren närmar sig och såvida man inte har innehåll som kretsar kring sommaraktiviteter får man förvänta sig en nedgång på bred front. Detta gäller enligt mina erfarenheter framför allt juni och juli – augusti var under förra året en relativt stark månad överraskande nog.

 

diagram

SOLEN KONKURRERAR MED EN AV MINA SAJTER 2010

 

Fast jag ser fram emot att själv låta bildskärmen vara svart under både juni och juli. En lång semester i form av en nostalgitripp á la sommarlov är vad som gäller.

Den som har något intresse av denna blogg kommer trots allt att få några inlägg serverat även dessa veckor. Jag funderar på att samla några överblivna texter och låta dessa tidsprogrammeras att dyka upp då och då under sommarens heta dagar.

Relaterat