Nytt designtema – Skyline

Här publiceras ett nytt designtema som kan nedladdas gratis. I denna avdelning kommer jag då och då lägga upp färdiga layouter som kan användas till en hemsida.

Skyline

Temat är gjort i HTML med fixerad layout och har en extern CSS-fil.

Du kan ladda ned temat och använda som design för din hemsida. Temat kan sedan modifieras i Dreamweaver till exempel. Det är bara att byta ut till egen text och egna bilder etc. Det enda villkoret för användning av detta designtema är att du behåller länken längst ned i sidfoten till Tema.nu i någon form.

Du kan förhandsgranska genom att klicka på ”preview” nedan. Du kan också ladda ned temat som .rar-fil (för dig som inte känner till det behövs ett uppackningsprogram – WinRAR är standard i detta fall – för att öppna filerna).

screenshot designtema

Preview | Ladda ned

Kommentarer om Skyline

Temat är uppbyggt med en navigeringsmeny med knappar i samma bredd. I headern finns också en titel och en slogan samt en slags inledningstext. Det är också förberett med två annonsplatser.

Relaterat

Tags:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>