Binero – recension

Binero.se är ett av webbhotellen som etablerat sig bäst i Sverige. De har mycket bra priser på domäner och erbjuder ett webbhotellspaket med obegränsat antal domäner för bara 69 kronor i månaden. (Med obegränsat gäller här 100 GB, vilket få gör bruk av i första taget.)

binero logo

I detta ingår även obegränsat antal e-postkonton. Detta är alltså ett bra alternativ för dig som har flera domäner och vill få ner de totala kostnaderna. För dig som bara behöver webbhotell för en domän är One ett billigare alternativ som bör kollas.

Personligen är jag inte riktigt helnöjd med Binero dock, jag upplever att det är fler nertider här än hos andra webbhotell jag har erfarenhet av.

Ett minus hos Binero är att du får lyssna till musik medan du står i kö till telefonsupporten. När ska företagen lära sig att människor som har telefon också för det mesta har tillgång till egen musik? Telefonsupporten ifråga verkar inte direkt vara överbemannad, men den är öppen alla dagar i veckan och det finns så klart också möjlighet att få support genom e-post där du kan räkna med svar inom 24 timmar. Sedan ett tag har Binero också en så kallad live chat, men i mitt tycke är detta lite ett spel för galleriet då den ofta är offline mitt på vardagar.

Som nämndes innan är domänpriserna bra:

  • .se och .nu registrerar du för 99 kr
  • .com, .net och .org kostar 89 kr.

Binero har en enkel och tydlig kontrollpanel där du kan utföra det mesta på egen hand. Det ska dock sägas att det ibland blir en del långsamma laddningstider på hemsidan som man gärna klarat sig utan. De erbjuder också One-click installation av bland annat WordPress och det finns även en guide för detta tillgänglig som inkluderar videoklipp.

Binero är ett av Sveriges populäraste alternativ och utsågs till det bästa webbhotellet av Internetworld både 2009 och 2010. Om jag skulle sätta ett slutbetyg på Binero efter denna recension skulle det bli en svag fyra av fem möjliga.

Besök Binero

Relaterat

Tags: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>